Bygging og fornying av bad og våtrom

Vårt arbeid utføres på en fagmessig og sikker måte med produkter av høy kvalitet

Som murmestere er vi i Murmester Myhre opptatt av å jobbe grundig og nøyaktig. På våtrom og bad er det spesielt viktig å følge alle krav og forskrifter da disse rommene er utsatt for mye fuktighet og vannsøl. Her er det viktig å ha god kunnskap om materialer og konstruksjoner slik at resultatet man sitter igjen med er av god kvalitet.

Fornying av bad og våtrom er en stor investering for de fleste og derfor er det viktig at jobben blir gjort skikkelig. Vårt arbeid utføres på en fagmessig og sikker måte med produkter av høy kvalitet. Når vi i Murmester Myhre AS fornyer baderom har vi alltid kontroll på viktige elementer som fuktbeskyttelse, riktig fall mot sluk og vi bruker alltid kvalitetsprodukter for å sikre et optimalt resultat.

Bad og våtrom
Bad og våtrom

Flislegging på større prosjekter

De fleste oppdrag vi påtar oss innen bad og våtrom er flislegging og annet murerarbeid i disse rommene.

Vi hentes inn som en underleverandør på større prosjekter og gjør det vi er best på. Det kan eksempelvis være flislegging av alle bad og vaskerom i en ny blokk, i tillegg til fellesganger. Entreprenører og byggefirmaer som vi samarbeider vet at vi sikrer et bra sluttresultat og gjør det vi kan for at prosjektledere skal ha en enklere hverdag.

Flytte inn i nybygg?

Vi hjelper deg med bad og våtrom

Hos Murmester Myhre AS har vi mange prosjekter som går ut på å bygge bad og våtrom i nybygg – både store prosjekter og enkeltbad. Vi vet hvor viktig det er å ha grundige planleggingsprosesser for å sikre at alle aspekter av baderomsbyggingen er tatt hensyn til og at alt arbeid blir gjort i henhold til byggeforskriftene.

Vi er alltid behjelpelige med gode råd og veiledning for våre kunder. Gjennom flere år med erfaring og kunnskap fra murerbransjen har vi støtt på en rekke utfordringer og finner alltid en løsning. Vi besitter mye kunnskap om ulike fliser- og steintyper og vet hvilke typer som egner seg godt til våtrom og hvilke som ikke er like godt egnet.

Bad og våtrom

Murmester Myhre bruker utvalgte forhandlere

Vi bruker lokale leverandører når vi bestiller flis og tilbehør.

Kundene får da mulighet til å gå i fysisk butikk for å velge se det store utvalget av fliser, få informasjon om ulike tilvalg og spesialbestille fliser dersom du ønsker noe helt spesifikt til baderommet. Samarbeidet gjør at du får kvalitetsprodukter som er en forutsetning for et fint og varig resultat.

Totalfornying av våtrom, eller flis på flis?

Vi hjelper deg finne riktig løsning.

«Flis på flis» refererer til det å legge nye fliser på toppen av eksisterende fliser. Dette er et rimeligere alternativ for deg som har et relativt nytt bad, men som har lyst på et annet utseende på flisene. Det er likevel noen punkter du må sjekke av for at vi skal kunne legge flis på flis, og det er:

  • Badet må være relativt nytt
  • Vi må vite at våtromsmembranen er intakt
  • Badet må være pusset opp av fagfolk

Dersom du er usikker på noen av disse punktene er det ofte et bedre alternativ å fornye hele badet. Da har vi full kontroll på viktige elementer som våtromsmembran, fall mot sluk, varmekabler, fuktbeskyttelse og at flisene er lagt skikkelig.

Ta kontakt med oss for en gratis befaring dersom du er usikker på om flis på flis er mulig på ditt bad eller om du bør ta en fornying av hele baderommet når du først er i gang.

Skal du fornye bad eller våtrom i boligen din?

Vi tar hele jobben, og med oss har vi fagkunnskap, mange år med erfaring, dyktige ansatte og produkter av høyeste kvalitet. Ved totalfornying av bad og våtrom er vi en sikker leverandør på flislegging og murerarbeid. Vi kommer gjerne ut på befaring på ditt bad dersom du er usikker på hvilken løsning du bør gå for.

Dame med baderoms-ikoner i bakgrunnen

Kontaktskjema

Send oss en melding, vi svarer så raskt vi kan på alle henvendelser.