Flislegger med høy kompetanse

Hos Murmester Myhre AS har vi dyktige flisleggere som hjelper deg med flislegging både ute og inne.

Vi tar på oss prosjekter både i private hjem og næringsbygg i Rogaland, med fokus på Stavanger og Sandnes. Flislegging er innenfor det fagområdet hvor vi påtar oss flest oppdrag, noe som etter hvert har gjort at dette i dag er vårt ekspetiseområde.

flislegger
flislegger

Vi legger fliser og skifer for deg

En praktisk og holdbar løsning for privat og bedrift.

Flislegging er en praktisk og holdbar løsning for å dekke gulv og vegger i private hjem og offentlige bygninger. En av de største fordelene med flis og skifer er at du sitter igjen med en svært slitesterk overflate som er enkel å vedlikeholde. Fliser er enkle å rengjøre og tåler både fuktighet og varme, noe som gjør dem ideelle for kjøkken, gang, våtrom og andre rom som utsettes for mye fukt og slitasje.

Flislegging krever nøyaktighet og presisjon for å sikre et ønsket resultat. Flislegging kan nemlig være en utfordrende oppgave for de som ikke har erfaring med faget. Det er avgjørende å bruke riktig teknikk og utstyr for å sikre et fint sluttprodukt. Hos Murmester Myhre AS har vi bred kompetanse og erfaring innen området, så velg oss så kan du være trygg på at du sitter igjen med et godt resultat som varer i mange år.

Flislegging i næringsbygg

Flislegging i næringsbygg krever grundig planlegging og profesjonell utførelse.

Det er viktig å velge riktig type flis eller skifer for formålet. Uansett hva dere ønsker å legge i det nye bygget har vi bred kompetanse, så kontakt oss allerede i planleggingsfasen så kan vi bistå fra første stund. Flislegging i næringsbygg er en viktig del av interiørdesign og funksjonalitet. Arkitekter har ofte en ferdig plan der alle valg er tatt og det gjenstår bare å få gjennomført prosjektet. Murmester Myhre er at trygt valg for få jobben gjort med høy kvalitet og til ønsket tid.

flislegger
flislegger

Flislegging på bad og våtrom

Renovering av bad og våtrom er en stor investering for de fleste og derfor er det viktig at jobben blir gjort skikkelig fra start.

Vårt arbeid utføres på en fagmessig og sikker måte med gjeldende krav, forskrifter og produkter av høy kvalitet i fokus. Når Murmester Myhre AS renoverer baderom har vi alltid stålkontroll på fuktbeskyttelse, riktig fall mot sluk og ikke minst bruk av produkter og utstyr tilpasset våtrom.

Flislegging utendørs

Lyst til å gjøre det ekstra fint ute?

Flis og skifer er et godt valg når det kommer til uteområder, da det krever relativt lite vedlikehold og det holder seg fint år etter år. Mange velger flis eller skifer i trapp, inngangsparti, hagestue, terrasse og andre uteområder. Norsk skifer er en naturstein og er dermed et godt valg da det er et naturlig materiale som tåler både frost og regn.

Ved å bruke Murmester Myhre AS til murerjobben er du sikker på at du får fliser, lim og fugemasse som er robust nok til å tåle vær og vind.

flislegging
flislegging

Leter du etter en dyktig flislegger i Stavanger eller Sandnes?

Hos Murmester Myhre AS har vi dyktige flisleggere som hjelper deg med flislegging både ute og inne.

Vi tar på oss prosjekter både i private hjem og næringsbygg i Stavanger og Sandnes. Ta kontakt med oss for gode råd og befaring, så blir planleggingsfasen mye enklere!

Kontaktskjema

Send oss en melding, vi svarer så raskt vi kan på alle henvendelser.