Gulvsparkling - Nødvendig i forkant av flislegging

Murmester Myhre har kunnskap og erfaring til å utføre dette på en effektiv og profesjonell måte.

Sparkling av gulv er en viktig del av mur- og gulvarbeid. Dette er en prosess som veldig ofte er helt nødvendig å ta i forkant av flislegging, spesielt i eldre hus der gulvet som flisene skal legges på er skjevt eller ikke har et sterkt nok fundament. Vi som murmestere har kunnskap og erfaring til å utføre denne jobben på en effektiv og profesjonell måte.

Målet med gulvsparkling er todelt. Vi ønsker både å rette ut og å forsterke gulvet slik at man har et godt grunnlag til å legge fliser på. Selve gulvsparklingen gjøres ved at man påfører et lag med sparkelmasse som spres jevnt utover. Dersom gulvet er veldig ujevnt kan det være nødvendig med flere lag for å oppnå et helt rett gulv. Til slutt behandles gulvet med primer.

Bad og våtrom

Gulvsparkling utendørs

Gulvsparkling utendørs er en viktig del av grunnarbeidet, spesielt når skal legge fliser eller skifer som utendørs gulv. Dette er vanlig på terrasse, balkong, inngangsparti og trapp.

Gulvsparkling gir en jevn og glatt overflate som er avgjørende for et godt resultat. Det vil i tillegg bidra til å forhindre fukt- og vannskader som man lett kan oppleve utendørs dersom jobben ikke er gjort skikkelig.

Murmester Myhre AS har god fagkunnskap og mye erfaring når det kommer til gulvsparkling utendørs. Vi vet hvilken sparkelmasse som bør brukes for best resultat utendørs, i tillegg til overflatebehandling, rengjøring, sliping og avretting.

Trinnlydsdemping og varmekabler

Det er flere ting man bør vurdere når man likevel er i en prosess der man skal legge nytt gulv. Samtidig som man sparkler gulvet kan man nemlig velge å legge både trinnlydsdemping og varmekabler, og dette kan selvsagt vi i Murmester Myhre AS hjelpe deg med.

Trinnlydsdemping gjør at man reduserer lydnivået som overføres gjennom gulvet når noen går eller beveger seg på det. Da legger vi lyddempende plater under støpemassen for å sikre et stabilt og lydisolerende underlag til tregulv eller fliser. På denne måten unngår du forstyrrende lyder og støy fra gulvet som kan være plagsomt.

Varmekabler gir god varme i gulvet, og er spesielt populært før man skal flislegge på bad, våtrom og yttergang. Husk at varmekabler faktisk er mulig ute også, for eksempel i oppkjørsel, i garasje og i hagestue. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å diskutere muligheter tilpasset din bolig og dine behov!

Uforpliktende befaring og pristilbud

Som murmestere har vi mange år med erfaring innen gulvsparkling, både innendørs og utendørs. Vi jobber raskt og effektivt samtidig som sluttresultatet blir så bra som det skal være. Dersom du skal legge nytt tregulv, fliser eller skifer er det viktig at underlaget er jevnt for at gulvet skal holde seg i mange år. Gulvsparkling er en viktig del av grunnarbeid og vi anbefaler at dette blir gjort av fagfolk.

Kontaktskjema

Send oss en melding, vi svarer så raskt vi kan på alle henvendelser.