Erfaring

Murmester Myhre er totalleverandør av alt som faller inn under murerarbeid. Helt siden vår oppstart i 1965 har vi samarbeidet med entreprenører og byggefirmaer. Vårt samarbeid med entreprenører innebærer arbeid med omtrent et par hundre eneboliger hvert år, og vi tar oss av både små og store prosjekter.

Næring

Fagområder

Murmester Myhre er eksperter på flisarbeid! Skal det for eksempel utbygges en ny boligblokk, kan vi ta oss av alt som faller inn under murerarbeid. For entreprenører tilbyr vi arbeid innenfor:

  • Påstøper membran i våtrom
  • Flislegging
  • Teglforblending og fasadepuss
  • Bekledningstegl
  • Lecamuring og betongblokker
  • Ovn og piper

Vi arbeider med både nybygg og rehabilitering, og vi har stort fokus på at rehabiliterte bygninger skal se nye ut til slutt!

Samarbeid

Ved samarbeid med oss vil du møte kompetente og hyggelige ansatte som brenner for faget sitt. Våre ansatte skal sikre et bra sluttresultat og en enkel hverdag for prosjektledere.
For at prosessen skal være så smidig som mulig vil du ha muligheten til å få én kontaktperson å forholde deg til gjennom hele prosjektet. Slik sikrer vi enkel og god kommunikasjon gjennom prosessen.

Murmester Myhre er en god partner å diskutere løsninger med, og tar alltid endringer i planer på strak arm! Erfaring og kompetanse vi har tilegnet oss gjør Murmester Myhre til et trygt valg. Vi legger stor vekt på å opprettholde gode relasjoner til entreprenørene vi jobber med, og mener at denne relasjonen vil bidra til å styrke samarbeidet og gi gode sluttresultater.