Hva koster flislegging (pr m2)?

Prisen vil variere avhengig av hvilke fliser du velger. Håndverkere kan også ta ulik pris for å gjennomføre flisleggingen. Ta kontakt her for å få et pristilbud og anbefaling av hvordan type fliser som er best egnet ditt bad.

Kvalitet på fliser og arbeidet som gjøres er viktig for at flisleggingen skal holde seg fin i mange år. Vi har lang erfaring med flislegging, god kunnskap om hvilke type flis som passer for deg og ditt budsjett samt gode samarbeidsavtaler.

Hva er viktig når man legger fliser?

Noen viktige faktorer inkluderer riktig forberedelse av underlaget, korrekt limbruk, riktig fugemasse, jevn og korrekt plassering av flisene, og at det sikres med våtromsmembran før flislegging på våtrom. Overlat flisleggingen til Murmester Myhre for et fint og varig resultat

Hva koster det å pusse opp et bad?

Prisen for oppussing av et bad kan variere betydelig avhengig av omfanget av arbeidet, valg av materialer og utstyr, samt eventuelle endringer i rørsystemet. Er badet relativt nytt kan det være mulig å legge flis på flis som er mye rimeligere. Du kan lese mer om det her. Ta kontakt her  for å få et pristilbud på ditt bad.

Hvorfor bruke fagfolk for å pusse opp bad?

Dette sikrer kvalitet og trygghet for at arbeidet blir utført etter gjeldende forskrifter. Fagfolk som jobber hos Murmester Myhre har erfaring og kunnskap om riktig utførelse av våtromsarbeid. Vi kan også komme med råd ved valg av materialer og løsninger som passer best for ditt bad. Det er en trygghet og økonomisk sikkerhet at våtrom er pusset opp av fagfolk. Da får du nødvendig dokumentasjon som er viktig ved salg av boligen din eller ved forsikringsskader.

Hva kan man gjøre selv på våtrom?

Mindre arbeid som maling, småreparasjoner og enkel innredning kan ofte gjøres av huseieren selv. Større våtromsarbeid, som flislegging og rørleggerarbeid, bør overlates til fagfolk. Da har du dokumentasjonen i orden.

Send oss en henvendelse her for pristilbud på ditt våtrom.

Hvorfor velge en murmester?

Det kan være en trygghet å vite at arbeidet blir utført av profesjonelle på en riktig måte fra start av, slik at det ikke oppstår unødvendige kostnader. For å bli en murmester må en ha opparbeidet seg kunnskap med flere år i murmesterfaget og bestått utdanning.

Derfor kan vi trygt si at våre murere i Murmester Myhre har kompetanse innenfor murerfaget og kan utføre arbeidet på en riktig og sikker måte. Vi kan også være en ressurs for råd og veiledning om ulike byggeprosesser

Hvem kan montere nytt ildsted?

Murmester Myhre har sertifiserte fagfolk med kompetanse innen montering av nytt ildsted. Noen ønsker en peis som er skreddersydd rommet, mens de fleste ønsker en “vanlig” peisovn i stål eller støpejern med én eller flere glassflater der flammene synes. I mange bygg av nyere dato er stålpipe allerede skjult i taket og boligen er tilrettelagt for å sette inn ildsted. Vi sikrer at ildstedet blir installert på en trygg og forskriftsmessig måte. Vi kan også rive eksisterende ildsted når vi monterer nytt.

Nytt ildsted er en investering som både gir kos og lavere strømkostnader.

Hva koster det å rive peis?

I pristilbud på nytt ildsted tar vi riving av eksisterende ildsted med i kostnaden. Da tar vi oss av jobben og transporterer og kaster den gamle peisen. Mange kunder setter stor pris på at de slipper å ta seg av denne tunge og grapsete jobben.

Når er det nødvendig med gulvsparkling?

Vi tar alltid en vurdering om gulvet bør sparkles før vi skal legge fliser. Gulvsparkling er en prosess som ofte er helt nødvendig når underlaget har ujevnheter. Fordelene med å sparkle gulvet inkluderer et jevnt underlag som gir et fint resulat når flisleggingen er lagt.

Hva er forskjellen på murstein og teglstein?

Murstein er en generell betegnelse for enhver stein som brukes til murverk, mens teglstein er en spesifikk type murstein som er brent og formet for å være mer holdbar og egnet for konstruksjoner. Mange tenker på den tradisjonelle rødlige steinen når de hører murstein. I dag kan du få teglstein til fasaden i en rekke fargenyanser og tykkelser. Det er mange fordeler med å velge bekledningstegl, les mer her.

Hvor ofte må murfasaden pusses?

Murfasader krever lite vedlikehold, men etter 10-15 år trenger de fleste murfasader å pusses. Hvor ofte det er nødvendig å pusse avhenger av faktorer som værforhold, hvor ofte du har vasket fasaden og generell slitasje.

Vi har lang erfaring med puss- og fasaderehabilitering. Gjennom årene har vi bygget en solid kompetanse som vi finpusser for å alltid levere et fint resultat.

Hva er fordelene med teglforblendet fasade?

Tegl oser av kvalitet. Teglforblending gir en estetisk fasade samtidig som den gir ekstra beskyttelse mot vær og vind. Den kan også isolere og forbedre bygningens energieffektivitet. Teglfasader krever lite vedlikehold, og er derfor en løsning som innebærer lite ekstra kostnader.

Les mer om tegl og se tidligere prosjekter her.

Om du ønsker mer informasjon på hva tegl er og hvordan det monteres kan du les mer om tegl her.

Hvordan bli murer?

For å bli murer går du to år på skole og tar deretter læretiden i en murerbedrift. Etter endt lærlingperiode og bestått fagprøve får du fagbrev som murer. I voksen alder er det også mulig å omskolere seg til murer og jobbe opptil 4 år som voksenlærling. Søk lærlingsplass hos oss her.

Vi har alltid hatt et stort fokus på å lære opp neste generasjon og hvert år tar vi inn en-to lærlinger. Lærlingene får bli med på en rekke forskjellige prosjekter for å se bredden i det vi arbeider med og de får prøve hva de trives best med. Det er stor mulighet for fast stilling etter endt læretid.

Hvilke murmestere i Sandnes er gode?

Velg en mesterbedrift med lang erfaring. I Murmester Myhre tilbyr vi et bredt spekter av murertjenester. Når du velger oss som din murmester, kan du være trygg på at arbeidet vil bli utført på en profesjonell og pålitelig måte. Skal du i gang med et stort prosjekt anbefaler vi å benytte noen som daglig samarbeider med andre håndverkere og prosjektledere. Murmester Myhre påtar seg en rekke større næringsprosjekter og samarbeider med entreprenører og byggefirmaer.

Vi stolte av vår lange erfaring som går helt tilbake til 1965. Vår mangeårige tilstedeværelse i bransjen har gitt oss muligheten til å håndtere et mangfold av oppdrag og betjene en bred kundebase. Hos Murmester Myhre er vi dedikert til å oppfylle dine murertjenestebehov med høy kvalitet.