Vår historie

Siden 1965

Siden oppstarten i 1965 har vi bygget stein på stein og blitt en stor, stolt og troverdig aktør i distriktet. Vi har gradvis vokst til nærmere 30 ansatte og er blitt blant de ledende murmesterne i distriktet.

Lang historie

Murmester Myhre ble grunnlagt av Thoralf Myhre. I 1999 tok sønnen Terje Myhre over og driver firmaet i dag. Vi har en lang historie som murerfirma og setter kvalitet og godt håndverk aller først.
Murmester myhre

Vi skal være det beste, mest foretrukne firmaet i distriktet.

Dette er vårt livsmål, stadig overbeviser vi med fantastisk kvalitet, hurtig levering, gode priser og hyggelige murere.

60- og 70-tallet

På 60- og 70-tallet jobbet vi hovedsakelig med boliger. Vi var avhengige av privat-personer som kunder og arbeid som under-entreprenører for større selskaper.

Stor vekst

Sent på 90- tallet og tidlig på 2000-tallet ble det veldig populært å ha fliser på badet og andre rom i boliger. Dette ledet til stor vekst i markedet som vi fikk godt nytte av.

Næring og privat

De siste årene har vi hatt hovedfokus på store næringsprosjekter. Murmester Myhre har lagt mange våtrom på nye bygg rundt om i distriktet.

Vi utfører også en del arbeid for privatkunder. Vi ønsker å prioritere tid til mindre prosjekter for privatpersoner også slik vi alltid har gjort. Typiske oppdrag vi utfører for privatkunder er flislegging på bad eller montering av skifer på terrasse. Dette er bare noe av det vi kan levere, så trykk deg gjerne videre for å lese mer.

Murmester myhre Næring

Hvorfor velge oss?

Murmester Myhre er en bedrift som gjør et solid arbeid. Våre ansatte er allsidige og har kompetanse til å utføre de fleste av våre tjenester. Det gir mindre ventetid for deg som kunde. Vi er punktlige og behjelpelige slik at oppdraget blir utført til avtalt tid og pris.

Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for prosjektledere vi jobber sammen med og er ikke redd for å ta i et ekstra tak eller hjelpe til når det trengs.

Murmester myhre

Lærlinger

Helt fra oppstarten har vi hatt et stort fokus på lærlinger. Hvert år tar vi inn en eller to lærlinger. De får være med på ulike oppdrag for å lære seg bredden i faget. Vi har gode rutiner for opplæringen etter alle disse årene. En stor andel av dagens ansatte startet som lærlinger hos oss. Vi setter stor pris på at de ønsker å fortsette hos oss.

Ved å utdanne våre egne murere, sikrer vi at alle våre oppdrag blir utført med den samme gode kvaliteten som i alle år.