Piper og ildsted

Hos Murmester Myhre AS leverer vi både murte elementpiper og stålpiper, både i nybygg og ved rehabilitering av eksisterende ildsted.

Vi har mange prosjekt som går ut på å montere stålpiper i nybygg slik at boligen er tilrettelagt for ildsted. Mange ønsker å sette inn peis med en gang, mens andre ønsker andre varmekilder. Da blir stålpipen skjult under taket slik at den ikke synes fra innsiden før dere eventuelt velger å sette inn en peis.

Bor du i en ny bolig der det er tilrettelagt for ildsted, og ønsker å sette inn peis? Vi monterer gjerne for deg! Ta kontakt med oss for befaring og uforpliktende pristilbud. Det er en relativt rask og enkel jobb å sette inn peis i nybygg der det er tilrettelagt for ildsted allerede.

Ildsted som er tilpasset boligen din

Ønsker du deg et ildsted som ingen andre har - en peis som er tilpasset rommet og huset den står i?

Vi bygger peis med innsatser eller monterer frittstående ovner, alt etter kundens ønske og behov. Vi kan også mure og flislegge ildsted slik at du får et helt unikt utseende på ildstedet ditt. Det er alltid spennende med kreative prosjekt og det er gøy å skape noe helt unikt. Med våre dyktige murmestere med mange års erfaring er du sikret et resultat som du med stolthet kan vise frem i mange år.

Vi utfører murte peiser

Finn det riktige ildstedet til ditt hjem

Peisovn, peis, innebygd eller frittstående?

Skal ildstedet fungere som primærkilde til varme eller mest for kosen sin skyld? Det er ikke alltid like lett å vite hvilket ildsted som passer best til din bolig og dine behov. Vi i Murmester Myhre AS har bred fagkunnskap og erfaring som kommer godt med når du skal planlegge nytt ildsted. Vi deler selvsagt på vår kunnskap og hjelper deg med å ta gode valg underveis i prosjektet.

Kontaktskjema

Send oss en melding, vi svarer så raskt vi kan på alle henvendelser.