Privatkunder

Vi har kompetansen til å utføre alt arbeid som faller inn under mur- og flisarbeid. Oppdrag vi utfører for privatkunder innebærer vanligvis fliselegging av for eksempel bad eller kjøkken.

Oppussing og totalrenovering av våtrom

Bad og våtrom er en stor investering og det er dermed viktig at jobben blir gjort skikkelig. Vårt arbeid blir til enhver tid utført i henhold til gjeldende krav ved oppussing av våtrom. Arbeidet utføres på en fagmessig og sikker måte med produkter av høy kvalitet. Før et våtrom kan flislegges, må det sikres med våtromsmembran. Murmester Myhre tar hele jobben. Ved totalrenovering kan vi koble inn våre samarbeidspartnere for å gjøre hele jobben.

Flislegging

Det er innenfor dette fagområdet vi har flest oppdrag. Vår utførelse dekker alt fra fliser på bad og våtrom, til større prosjekter med store arealer. Fliser kan holde seg fine i flere tiår fremover, men det krever grundig forarbeid og kvalitetsprodukter. Dette er vår ekspertise. Kontakt oss når det gjelder flislegging i Stavanger og Sandnes.

Gulvsparkling

Gulvsparkling er en prosess som kan brukes i forkant av flere prosjekter. Blant annet kan det brukes til å rette opp gulv som er skjeve, ved å kun tilføre sparkel på de områdene som skal rettes opp. Skal du for eksempel legge nytt gulv er det viktig at underlaget er helt rett, for å sikre et bra resultat.

Om du ønsker å montere fliser over et tregulv, må gulvet først sparkles for å sikre at underlaget er stabilt. Samme prosess kan også benyttes dersom du ønsker å støpe inn varmekabler på tregulv som det skal monteres fliser over.

Gulvsparkling kan også benyttes for å sikre trinnlydsdemping. Det vil da benyttes en trinnlydplate sammen med en isolasjonsplate under støpemassen for å sikre et stabilt og lydisolerende underlag.

Puss og mur

Som murerfirma tar vi selvfølgelig oppdrag for puss, både ute- og innendørs. Vi utfører også fasadepuss. Materialene vi bruker er av høy kvalitet og krever lite vedlikeholdsarbeid for deg som kunde. Muring med Leca, tegl og betongblokker faller også inn under våre fagområder.

Utvendig arbeid

Få det fint ute også. Utvendig arbeid innebærer muring med naturstein og skifer, til både store og små prosjekter. Skifer og naturstein er vakre, naturlige materialer. De kan løfte inntrykket av uteområdet, inngangspartiet eller hagestuen din. Fliser i trapper eller på terrasser kan vi også fikse for deg. Vi tar også oppdrag innen mur og puss som du kan lese om i avsnittet over. Murmester Myhre sikrer solid håndverk, noe som har lange tradisjoner fra teglverksbyen Sandnes.

Peis og ildsted

Vi leverer murte elementpiper og stålpiper, både i nybygg og ved rehabilitering av eksisterende boliger. Vi bygger peis med innsatser eller monterer frittstående ovner, alt etter ønske og behov. Vi fjerner også eksisterende peiser og ildsteder.