Murmester Myhre AS har utført mur- og pusstjenester i Rogaland siden 1965.

Tjenester for privat - og bedriftskunder.

Murmester Myhre AS har utført mur- og pusstjenester for privatpersoner og bedriftskunder i Rogaland siden 1965. Gjennom årene har vi bygget en solid kompetanse som vi finpusser for å alltid levere et fint resultat. Vi har bygget opp en lojal kundekrets gjennom mange år som vet at vi alltid leverer kvalitetsarbeid til avtalt tid og pris.

Vi hjelper deg med alt fra muring, murpuss og fasadearbeid til vedlikehold og rehabilitering av mur og gammel puss. Disse arbeidene kan omfatte mur og puss av ildsted, pipe, vegger, baderom eller det du måtte ønske. Vi bruker materialer av høy kvalitet og murer med både Leca, tegl, betongblokker og stein, alt etter hvilket prosjekt og bruksområde vi jobber med.

Puss og mur
Puss og mur

Bygget nærmest har bekledningstegl, mens huset to hakk bak har tradisjonell teglfasade. Arbeidet er utført av oss og bildet hentet fra vår leverandør Modena.

Tegl og bekledningstegl

Tegl oser av kvalitet. Arkitektene velger ofte tegl til næringsbygg eller store boligprosjekter. Det ser fint ut, har lang holdbarhet i tillegg til at det krever lite vedlikehold.

Mange tenker på den generelle rødbrune steinen når vi snakker om teglfasader, men det finnes i et stort utvalg farger og nyanser. Bekledningstegl er også et alternativ. Da monteres teglkledningen direkte på vegg som vist på bilde.

Fasadepuss av Murmester Myhre AS

Fasadepuss er en teknikk som brukes på murbygninger for å beskytte mot vær og vind og gi et estetisk tiltalende utseende til boligfasaden. Vi i Murmester Myhre AS tar på oss oppdrag der vi pusser fasade på alt fra eneboliger til store blokker og næringsbygg.

Det finnes mange ulike typer fasadepuss hvor hver type har forskjellige egenskaper og fordeler. Vi besitter god kunnskap og erfaring innen faget, og kan bistå deg når det kommer til å velge mellom puss på tegl, lettklinker som Lecablokker eller fasadeplater. Puss kan også være en viktig del av isolasjonen av huset, og kan bidra til å redusere varmetap og øke energieffektiviteten.

Fasadepuss er en teknikk som krever riktig kompetanse så det er viktig å bruke erfarne fagfolk til å utføre fasadepuss på bygninger. Murmester Myhre er et trygt valg som sikrer en godt utført fasade der det er brukt riktig type pussmateriale for utendørsbruk og fasaden vil være i stand til å tåle vær og klima i lang tid.

Fasademuring

Vi kan mure stort sett det du ønsker utendørs.

Muring kan utføres både utvendig og innendørs.

En fasade av mur er estetisk fint og oser kvalitet. Fasaden krever mindre vedlikehold sammenlignet med tradisjonell kledning. Er du lei av å bytte kledning og male er mur et godt alternativ med lang levetid. Visste du for eksempel at Leca isolerer lyd godt og at det derfor ofte brukes som skillevegger mellom leiligheter og næringsbygg? I tillegg brukes det ofte som brannmur og passer godt til bruk på tekniske rom. Ved å bruke Murmester Myhre AS til murerjobben kan du være sikker på at alt arbeid blir utført med høy kvalitet og profesjonalitet. Ta kontakt med oss for mur- og pusstjenester!

Kontaktskjema

Send oss en melding, vi svarer så raskt vi kan på alle henvendelser.